SENSUM | GRAFISCH EN RUIMTELIJK ONTWERP | ALMERE

Van concept tot creatie voor print, digitale media en ruimtelijk vormgeving.

Een grijpapparaat met ‘leuke’ standaard communicatieoplossingen bestaat wel, maar daar doen wij niet aan bij Sensum. Immers, een creatief concept dat werkt voor de één hoeft niet te werken voor de ander. Iedere ondernemende geest heeft een stuk eigenheid in zijn of haar product of dienst.
Samen met u gaan we aan de wandel door ons creatieve speelveld. Op zoek naar dat stuk eigenheid en uw visie en passie. Daarmee gaan we aan de slag in het creatieve proces. Die passie en visie wilt u terugzien in de vorm die we met elkaar gaan creëren rondom de communicatie van het product of dienst. Die unieke creatieve vorm wordt een beleving en vertelt uw boodschap. En dát raakt uw doelgroep.

De wandeling

Het begint met een strategie die we omzetten in een verrassend concept. Als we de juiste richting, vorm en ‘tone of voice’ hebben gevonden brengen we het concept tot leven in een grafisch ontwerp. Sensum houdt van eenheid en directe herkenning bij uw doelgroep. We waarborgen de kracht van herhaling door een lijn uit te zetten voor alle gewenste communicatie uitingen en ruimtelijke vormgeving. Wij houden van verbinden.
Van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Voor de totaalbeleving van uw organisatie of merk wordt de uitgezette lijn doorgevoerd in de ruimtelijke vormgeving. Denk aan stand- en beurspresentatie, winkel- en restaurantpresentatie of het interieurconcept. En wat is mogelijk met bijvoorbeeld met de lantaarnpaal, auto of kledinghanger? Zo trekken we de visuele identiteit door naar het moment waar u uw klanten ontvangt.

Creatieve digitale nomaden

Gewapend met een Apple onder de ene arm en de nimmer aflatende potlood met schetsboek onder de andere arm werken wij vanaf elke plek waar internet ingeburgerd is. Dat kan zijn in onze studio in Almere of vanuit Zweden. En voor een inspirerende ontmoeting is het hutje op de hei ons ook niet onbekend. Daarnaast klappen wij onze ‘Apples” ook net zo makkelijk open bij u op locatie.

Powerteams

Het creatieve nomadenbestaan werkt perfect als je flexibel bent. Wij hebben namelijk geen overhead en stellen per opdracht – indien nodig – een powerteam van professionals samen. Denk aan bijzonder gefocuste techneuten voor webbouw, handige stand- en interieurbouwers, marketing en strategische keien, teksttovenaars, flitsende fotografen en snelle doch vaardige drukkers.